top of page

                                            R U I L E N   &   R E T O U R N E R E N

Niet tevreden over je aankoop? Retourneer of ruil  voor hetzelfde of een vervangend artikel maat en/of kleur.

Je kunt het gewenste nieuwe artikel opnieuw bestellen in onze webshop en het andere artikel retourneren. Wij zullen bij ontvangst van het geretourneerde artikel het geld aan je terug betalen, mits je uiteraard voldoet aan onze retourvoorwaarden. Je vindt onze retourvoorwaarden onderaan deze pagina.

Retourneren

ROOM42

Grote Houtstraat 94

2011SR Haarlem

De kosten voor een retourzending naar onze webshop zijn voor de klant. De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender, daarom adviseren wij altijd om de artikelen te versturen met een track & trace code.

Kosteloos retourneren

Het is ook mogelijk om een retourzending kosteloos terug te brengen in de winkel. 

Retourvoorwaarden

  • De bestelling is binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd.

  • Het artikel is ongedragen/ongewassen en in originele staat.

  • Merklabels zijn nog aan het artikel bevestigd.

  • Met origineel aankoop bewijs (winkel aankoop bon)

  • Er is een ingevuld retourformulier meegestuurd. Vul het formulier altijd zo volledig mogelijk in, ook als de bestelling in de winkel wordt afgegeven (webshop aankoop)

Ook artikelen gekocht tijdens de SALE kunnen worden geretourneerd. Dit geldt alleen voor online bestellingen in onze webshop. Sale aankopen in de winkel kunnen geretourneerd worden tegen tegoedbon of ander artikel.

Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u binnen 3-5 werkdagen een bevestiging per mail. Het aankoopbedrag staat dan doorgaans binnen 1-2 werkdagen weer op uw rekening, via dezelfde wijze als hoe de betaling aan ons is voldaan.

bottom of page