top of page
Search

Scandinavische babykleding bij Babywinkel Room42


Scandinavische babykleding a.na.log
babykledingmerk a.na.log met Scandinavische uitstraling


Wist je al dat wij, de eigenaren van Room42, uit Denemarken komen? Daarom hebben wij van huis uit een Deense smaak meegekregen. Wij zijn dol op Scandinavische babykleding en dus verkopen we, in verhouding, veel Deense merken. Onze winkel bevindt zich hartje Haarlem in de belangrijkste winkelstraat, de Grote Houtstraat, op nummer 94, tegenover H&M en Zara. Maar in tegenstelling tot deze grootwinkelbedrijven zijn wij klein en gezellig. Wij vinden het contact met de klant heel belangrijk en sfeer en service staan voor ons op de eerste plaats. Kom gewoon een keertje langs en maak kennis met ons, vinden we leuk! Hieronder een lijstje met Scandinavische babykleding merken, die wij verkopen, online en offline.


Lijst met Scandinavische babykleding merken, die wij verkopen:


1. Scandinavische uitstraling: het merk a.na.log


Dit kleine babykleding merk met een Scandinavische uitstraling is nog maar kort op de markt. En wij zijn er supertrots op, dat wij dit merk als enige in Nederland mogen verkopen. a.na.log zoekt het in basisstukken. We verkopen een basisbroekje en een romper met lange mouwen in 4 verschillende mooie natuurlijke kleuren, alsmede een gebreid basisvestje, een gebreide salopette, een gebreide wraptop en een gebreid broekje, ook weer in 4 hele mooie kleuren. a.na.log gebruikt voor alle items 100% katoen, geschikt voor alle seizoenen. Het merk noemt het daarom "4-season-cotton".


Ouders kunnen met een paar basisstukken van a.na.log enorm veel variëren. Het merk is geschikt voor zowel jongens als meisjes, en omdat de kwaliteit uitstekend is, kan het goed doorgegeven worden aan tweede, derde en vierde kinderen binnen een gezin. "Leave the digital world for a while and connect with your loved ones" is het motto van dit mooie babykledingmerk. Shop hier a.na.log.


Scandinavische (Deense) babykleding van het merk Konges Sloejd
Konges Sløjd: rustig, ingetogen, met een vintage touch

2. Konges Sløjd


Dit Deense babykledingmerk heeft niet alleen babykleding, maar ook mobiles, drinkbekers, speenkoordjes, houten speelgoed, rugzakjes, knuffels en ga zo maar door. Het is een alles omvattende lifestyle collectie. Konges Sløjd gebruikt veel kleine printjes en gedekte kleuren, waardoor het die typische Deense sfeer uitstraalt. Rustig, ingetogen, met een vintage touch. Daarom past het heel goed bij het eerder genoemde a.na.log. De kleuren komen mooi overeen en alles wat je daar niet vindt, vind je bij Konges Sløjd.


Probeer trouwens deze naam maar eens uit te spreken, het is niet moeilijk, maar wel leuk om te weten, als je er bij ons in de winkel om vraagt. Konges is de naam van de ontwerpster. Het lijkt op Konge, wat "koning" betekent in het Deens. Sløjd betekent "ambacht" en met zo'n naam is het natuurlijk heel geschikt voor jouw eigen prinsje of prinsesje ;) Shop hier Konges Sløjd.


3. Name It, het grootste Deense kinderkleding en babykleding merk


Wist je dat Name It het grootste baby- en kinderkledingmerk is van Denemarken? Als je het dus hebt over Deense of Scandinavische kinderkleding en babykleding, dan kan je Name It niet niet noemen. Vroeger waren wij eigenaren van een kinderkledingwinkel, waar wij als enige winkel in Haarlem, het hippe kinderkleding merk Name It verkochten. Deze winkel bestaat niet meer, maar dat betekent niet dat we het merk uit het oog zijn verloren.


We verkopen nu echter uitsluitend het babymerk Name It; we zijn tenslotte nu een babywinkel! Maar we doen dat nog steeds met heel veel plezier, omdat de prijs/kwaliteit verhouding van dit babymerk zo goed is. Bovendien gebruikt Name It mooie kleuren en is de maatvoering lekker lang, waardoor het goed bij Nederlandse baby's past. Ze gebruiken steeds meer biologische katoen, dat is ook fijn. Wij kiezen de meest trendy artikelen. Shop hier Name It babykleding.


Scandinavische babykleding van het merk Lil' Atelier
trendy babykledingmerk Lil' Atelier

4. Lil' Atelier


Name It had behoefte aan een iets ander geluid dan hun normale babycollectiemerk en kwam met het trendy babymerk Lil' Atelier op de markt. Ook hiervoor geldt dat de prijs/kwaliteit verhouding van deze Deense babykleding erg goed is. De babycollectie van Lil' Atelier loopt van maat 56 tot en met maat 86. Wil je nog weer even weten hoe het ook alweer zat met de maten voor babykleding? Klik dan op ons artikeltje daarover met de titel Hoe kies je de juiste maten baby kleding?

De nieuwe collectie van dit Scandinavische babykleding merk heeft de leukste items en praktische broekjes en rompertjes, en in de goede "Deense" kleuren. Shop hier Lil' Atelier.


Gobabygo, voor sokken met antislipzooltjes
Gobabygo, voor sokken met antislipzooltjes

5. Gobabygo


Tenslotte aan het eind van dit lijstje nog aandacht voor het Scandinavische babykleding merkje Gobabygo. Het merk heeft antislip maillots en sokken, waardoor je kind wat meer grip heeft op gladdere vloeren. Hierdoor zal het kind minder uitglijden en daarmee sneller vertrouwen krijgen in zijn eigen kunnen. Schoentjes zijn niet geschikt om te leren lopen, omdat de leren zooltjes te hard zijn en het kind niet voelt wat het doet. Leren lopen doet je kind het beste op blote voetjes. Mocht het te koud zijn, dan zijn de antislip sokjes van Gobabygo een goede keuze. Shop hier Gobabygo.


Niet alleen Scandinavische babykleding, maar ook Nederlandse


De leukste en mooiste items staan online en zijn in onze webshop te koop.


Maar we hebben nog veel meer. Naast Scandinavische babykleding merken, verkopen we ook veel Nederlandse. En ook rugzakjes, speelgoed, lampjes, boekjes, mokken, aankleedkussens, slaapzakjes, enz. enz. Mocht je het in onze webshop niet vinden, voel je vrij om ons dan even te bellen, 023-5423656 of te e-mailen. Veel plezier met shoppen!


953 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page